2011. április 24., vasárnap

Berettyesee Tour

Szombaton Berettyóújfalun jártunk egy VW-en találkozón. Béci szólt előtte egy héttel, hogy lesz és menjünk együtt csapatosan, jó buli lesz, mert tavaly is volt és nagyon jól érezte magát. Így szombaton 11-kor találkoztunk a Szoboszlai út Penny pakolóban, majd 5 autóval indultunk el Ebesnek, hogy Béci és Árpi csatlakozzon a menethez. Így már 7 autóra nőtt a falka.


Az út nem volt bajoktól mentes mert a 35km-es távon kétszer álltunk meg a hűtővíz felforrása miatt. (Nem az én Trabantom miatt) De végülis különösebb problémák nélkül érkeztünk meg a Berettyóújfalui Tescohoz. Itt nézelődtünk, pontosabban kapkodtuk a fejünket és a tekintetünkkel kerestük a találkozót, hogy abban a nem tól nagy parkolóban hova bujhattak a vw-nek. Szerencsénkre egy arra járó Skoda segített útba igazítani minket ( Köszönjük! ) és elvezetett a nem túl távoli Lidl parkolóba ahol a találkozó volt. Bár nem sokáig tartózkodtunk ott, ugyanis érkezésünk után pár perccel átköltöztünk egy eldugodtabb helyre egy a falun keresztüli felvonulás keretein belül, ahol nem zavartunk senkit és nyugodtan folytathattuk az autókban való gyönyörködést.
Az autók megcsodálása és a rögtönzött autószerelés pontosabban hasmagasság lejjebb helyezésének megtekintése után a tűző napról autókkal átálltunk egy árnyékos helyre, ahol vízipipázással és beszélgetéssel töltöttük az időt. Béci haza indulásom előtt gyorsan felszerelte a trabantomra  régóta váró ,, de luxe '' feliratot ( Köszönöm szépen!). Sajnos (vagy annyira nem is) nekem hamarabb elkellett jönnöm így a csapatos haza vonulásról lemaradtam, de remélem különösebb problémák nélkül mindenki haza ért.
A találkozó nagyon jó volt mi nagyon jól éreztük magunkat. Várjuk a következőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése