2011. augusztus 21., vasárnap

9. KGST Party és Rozsdafesztivál

A legkeletibb találkozó ami most zajlott 19-től azt hiszem mindenki számára aki eljött felejthetetlen esemény volt.
Mi már 19-én reggel gyülekeztünk a Főnix parkolóban, hogy együtt indulhassunk neki a találkozónak. A trabimmal négyen mentünk, én harmad magammal plusz egy kutyával és még így is kényelmesen elfértünk ( bár a lányok hátul biztosan nem ezt mondanák), megvoltunk pakolva rendesen.


Körülbelül 15 autóval indultunk el és okoztunk kis torlódást míg elérkeztünk Sóstóra ahol gyors regisztrálás  után elfoglaltuk táborhelyünket és fel állítottuk a sátrakat. Ezután jött sokak számára a jol megérdemelt pihenés és alkohol szint emelés... Délután 5-körül kezdött az aznapi vetélkedés egy tájékozódási versennyel amin mi képviseltük a csapatot és indultunk az ezt követő szlalom versenyen is bár ezekben a versenyszámokban nem értünk el eredményt mi nagyon jól éreztük magunkat, és indultunk vissza a táborhelyre ahol már észre vehető volt, hogy nem kevés alkohol fogyott és kissé nehezkes a komunikálció :)
Az este fény pontja a fotózás volt ahol minden autóról készült legalább egy szuper kép.


Második nap volt aki már reggel 6.20-kor a Trabantját szerelte, más kereste Attilát, és volt aki még aludt. Ezen a napon se unatkozott senki, jó hangulat és a nevetés mindig meg volt és együtt gyönyörködtünk az aznap érkező autókban. A felhozatal igen vegyes volt de jól megfért egymás mellett a sok szép autó a sok kis pedálos autó mellett is. Ekkor zajlottak az ügyességi versenyek ahol csapatban indultunk és sikerült elnyernünk az első helyet.
A délutánt a szokásos duda szótól nem mentes felvonulás és az azt követő eredményhírdetés zárta ahol meg választották a díjazott autókat. Nagy örömünkre a Rozsdakupac magazin egyik díját Béci szépséges trabantja nyerte el. Ezúton is gratulálunk neki!
Én az eredményhírdetés után száguldtam haza így már nem tudom mi történt a mult éjjel, de ezt szerintem már senki nem fogja megtudni!
Köszönkjük a remek találkozót és a remek társaságot!


2 megjegyzés:

  1. Mi történt a múlt éjjel? Tovább folyt a stúdió fotózás, csapra vertünk néhány hordónyi piát, mindenki önfeledten beszélgetett és zajlott a retró buli kifulladásig.

    VálaszTörlés
  2. Jó buli volt Sztem a ti csapatotok volt akik próbáltak nkm segiteni a hűtőrendszer kijavításában amivel nem jártak sikerrel :( KÖSZÖNET :) ( ALM-es 1.1 sárga kombi)
    Józsi

    VálaszTörlés