2011. május 2., hétfő

VW találkozó Balmazújváros

Sajnos én nem tudtam kimenni a találkozóra és Dávidék is kihagyták a most kezdődő érettségi miatt ( ezúton is sok sikert nekik, NAGY KALAPPAL!!!) , de Béci és Árpi képviselt minket és beszámoltak a hétvégi találkozóról:


,, Csá nah írom a sorokat! Annyira vártuk a találkozót, hogy nem tudtunk aludni, igaz szombaton reggel 5-kor mind2en irány a munka, este 9-ig! Utánna egy lightos buli hajnal 3 ig! Ezután nem sok értelme lett volna aludni, mivel 5 kor keltünk, hogy a kocsikat rendbetegyük, kívülről, belülről, alulról, felülről, mint egy jó kurvát! Debrecenbe 7 30-kor indultunk, és mire a Baumax parkolóba értünk, leszárította a szél a vízcseppeket! Onnan rendőri kísérettel indultunk Balmazújvárosba konvojban! Szegény veteránok nem nagyon bírták a tempót! :) Felvonultunk a városba, ami nem ment zökkenőmentesen, mivel 3 autó összeütközött, 1-nek felforrt a vize, Árpié meg leállt és be kellett tolni! Árpinak meg nekem is majdnem sikerült összetörni a kocsikat ráadásul az egymásét! Nem tudom ki volt az a menetbe aki 0-30 ra felgyorsult és utánna le is fékezett...folyamatosan! A felvonulás során a pornépnek nagyon tetszett a trabantom,mivel kitűnt a wagenek közül! Itt hozzáteszem én voltam az egyedüli trabantos! Képviseltelek titeket,és NEM néztek ki a Vwagenesek! A hangulat jó volt, megmutattam azt is hogy mi az hogy Trabant,a szlalomverseny során, amin utólag mentem egy próbakört, ami elsőre egész jól sikerült. Igaz hogy maradtak el programok, amiket sajnálunk (bikinis-autómosás)!!, de így is megérte elmenni, mert sok szép autóval találkozhattunk! A végén kupákkal díjazták az autókat, sajnos nem sikerült elnyernem a kotlófészek díjat, ezért jövőre mégegyszer megpróbálom, addig felbojlerezem az autómat, plusz egy két sárkányos matrica, Dávid úgyis megcsinálja nekem! Bár fáradtan, de boldogan távoztunk a találkozóról, és garantálhatjuk hogy jövőre ugyanitt ugyanekkor ottleszünk! Köszönet a szervezőknek, kiemelten Dudás Lacinak, mivel teljesen zökkenőmentesen zajlott minden, ami plusz pont a rendőrök Úriemberek voltak!:)
                                                                                                                                 Üdvw: Béci, Árpi! ''

 (Szlalom)
 Végül egy videó a hangulatról!

1 megjegyzés:

  1. Jövőre reméljük , hogy már egy szebb környezetben tudunk vendégül látni Titeket, azt is remélem több Trabi lesz, azt meg főleg remélem, hogy már első naptól ott lesztek (KÉTNAPOS A BULI).

    hogy milyen lesz a hely érdemes megnézni a balmazujvaros.hu oldalon

    http://balmazujvaros.hu/galeria/latvanyterv.html
    Készülünk meglepetésekkel is... (Terveink már vannak...)

    VálaszTörlés